badoch@badoch.com

Més de 100 anys d'experiència en el transport per carretera

Inici - Avís i informació legal

En cumpliment de la Llei 34/2002 d'11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'empresa:

Transports Badoch, SA
Ctra. Eix de l'Ebre, km. 0.5
43870 AMPOSTA (Tarragona)
Teléfono: 977 706 319
Fax: 977 706 358

Dades registrals

Inscrita al Registre Mercantil de Tarragona, Tomo 200, Llibre 135/3, Secció de Societats, Foli 130, Full 3910, Inscripció 1ª.  CIF A43035682.

El domini badoch.com fou inscrit al Registre Mercantil de Tarragona el 12 de febrer de 2004.

Finalitat de la pàgina web

El present avís legal (en endavant l'Avís legal) regula l'ús del lloc web: www.badoch.com

Legislació

Amb caràcter general les relacions entre Transports Badoch, SA amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

Política de privacidad

Als efectes del que preveu la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, Transports Badoch SA informa a l'usuari que és titular de fitxers de dades de caràcter personal inscrits en el RGPD (Registre General de protecció de dades) en els que les seves dades queden incorporades i són tractats amb la finalitat de prestar els serveis sol·licitats i enviar-li la informació sobre la nostra empresa que pugui ser del seu interès.

Enviament i registri de dades de caràcter personal

L'enviament de dades de caràcter personal és obligatori per contacti i Rebre informació sobre a els serveis prestats per Transports Badoch SA. Aixi MATEIX, el no facilitar els tats personals sol·licitades o el no acceptar la present política amb protecció de dades suposa la impossibilitat de Subscriure, registrar o Rebre informació d'aquests serveis.

D'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades personals que s'obtinguin com a conseqüència del seu enviament de dades personals, seran incorporades a un fitxer titularitat de Transports Badoch SA, amb domicili Ctra. Eix de l'Ebre, km. 0,5-43.870 Amposta (Tarragona), tenint implementades totes les mesures de seguretat establertes al Reial Decret 1720/2007.

Exactitud i veracitat de les dades facilitades

L'usuari que envia la informació a Transports Badoch SA és l'únic responsable de la veracitat i correcció de les dades incloses, exonerant a Transports Badoch SA de qualsevol responsabilitat al respecte.

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de la exacitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L'usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari o registre de subscripció.

Transports Badoch SA - correu electrònic - avís i informació legal